Yeni Vestel klima

Üstün Vestel teknolojisi ile üreliten klima, Eksi 15 derecede bile çalışabiliyor. Klimada bulunan uyku modu, ortam sıcaklığını ve hava akımını, uyku esnasında rahatsız etmeyecek seviyeye otomatik olarak ayarlıyor. Üçlü filtreleme sistemine de sahip klima, ev ve işte sağlıklı bir hava ortamı sağlıyor. Negatif iyon teknolojisi günlük hayatın yorgunluğunu alıyor.

Vestel’in üstün performans sergileyen ve estetik tasarımlı Platinum A klimaları günlük hayatın stres ve yorgunluğunu üzerinizden alırken,yaşanan ortamlarda negatif iyon teknolojisiyle mükemmel bir yoga etkisi yaratıyor.

Vestel Klima

Koku kartuşu ile odalara doğanın birbirinden güzel çiçek kokularını taşıyan Platinum A klimalar Bio Trio teknolojisiyle de ortamda bulunan mikropları yok ediyor.Rahat bir uyku için uyku modu en ideal sıcaklık ve hava akımını ayarlıyor.Tüm bu konfor ve rahatlık sağlanırken Vestel Platinum A klimalar,A enerji sınıfı ile cebinizi düşünerek elektrik tasarrufu sağlıyor.

Anti-alerjik filtresiyle havada bulunan spor ve polenleri temizleyen Bio Trio teknolojisine sahip Vestel Platium A klimalar alerjik reaksiyonları engellerken filtresinde bulunan yeşil çaydaki antioksidan madde ”Catechin”le virüsleri etkisiz hale getiriyor.

Platinum A klimalarda bulunan ”Re-start” özelliği elektrik kesilmelerinde,klimanın kapanmadan önceki haline dönerek yeniden çalışmaya başlamasını sağlıyor.

Yorum bırakın